MSN Search Toolbar er ferdig

Etter fem måneders betatesting har Microsoft i dag lansert en ny versjon av søkeverktøyet MSN Search Toolbar, som er både et søkeverktøy for Internett og for PCen din. Les pressemelding fra Microsoft.

Verktøyet som nå lanseres er et gratis tilleggsprogram for Windows 2000 og XP. Det innebærer et mer brukervennlig søk etter dokumenter, e-post og andre filer på PCen din. Verktøyet blir integrert i programmer som Windows Utforsker, Internet Explorer og Outlook.

MSN Desktop Search har også en innebygd blokkering av popupvinduer og en funksjon som gjør utfylling av skjemaer mer brukervennlig. Microsoft hadde også tenkt å inkludere tabbasert browsing for IE i programmet, men det er nå klart at en slik funksjon kommer først i IE7.

Neste Windows-versjon med kodenavnet Longhorn skal lanseres mot slutten av neste år. MSN Desktop Search skal visstnok gi en viss forsmak av hva denne Windows-versjonen har å by på.

MSN Search Toolbar er foreløpig kun tilgjengelig for brukere i Amerika. Andre språkversjoner av Windows skal lanseres senere. Programmet kan lastes ned gratis fra desktop.msn.com og det krevet at du bruker Internet Explorer 5.01 eller nyere.

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen