MSN for Java-telefoner

Amobil kunne for et halvår siden fortelle om et lite selskap som hadde laget en versjon av MSN messenger for Symbian-telefoner som P800 og 3650. Hittil har mange ment at det ikke ville komme noen chat-klient av denne typen for vanlige Java-mobiltelefoner.

Det har det lille messenger-programmet cMessenger fra Cleverlance motbevist. Programmet den fungerer med verdens tre største chatte-klienter, MSN Messenger, ICQ og Yahoo Messenger. Dette gjør det uhyre attraktivt for folk som liker å bruke tiden på nettet med venner.

Klienten fungerer mye på det samme prinsippet som tekstmeldinger. Telefonen piper og vibrerer når det kommer melding, samt at den har en maksgrense per melding på 160 tegn, noe som vi kjenner igjen fra tekstmeldingenes barndomstid. Til tross for det siste er det ingen tvil om at dette er noe som kan slå an. Prisen behøver man ikke bekymre seg mye for siden selve programmet er gratis og man kun betaler for mengden tekst man sender på GPRS

Programmet kan lastes ned her, hvor man velger engelsk versjon og laster ned. Amobil tar forbehold om at vi ikke har testet programmet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen