Vil bli en av de tynneste spillmaskinene
(Bilde: MSI / Shutterstock)

Vil bli en av de tynneste spillmaskinene

Ikke større enn en ultrabook.

På Årets CeBIT-messe har MSI vist frem en kommende gamingbærbar med betegnelsen GS60 Ghost Pro. Ifølge Engadget har MSI denne gangen klart å høvle tykkelsen ned til under 2 centimeter, mens vekten såvidt holder seg under to tusen gram.

De offisielle tallene på denne 15,6-tommers bærbare skal være 19,5 millimeter og 1,99 kilogram, og betyr at dette dreier seg om en av de tynneste og letteste spillmaskinene på markedet.

Det baklyste tastaturet kan settes opp i fargerike konfigurasjoner.
Det baklyste tastaturet kan settes opp i fargerike konfigurasjoner.Foto: MSI

Under det sorte eksteriøret skjuler det seg Core i-prosessorteknologi fra Intel og en grafikkløsning fra Nvidia. Når det gjelder sistnevnte har MSI holdt munnen ganske hardt lukket – men det er nok gode sjanser for at det dreier seg om et grafikkort basert på Nvidias nye Maxwell-arkitektur (Ekstra).

Tross alt krever et såpass tynt kabinett en grafikkløsning som ikke utvikler så alt for mye varme, mens det samtidig må kunne takle de nyeste spillene – også på «3K»-oppløsningen 2880 x 1620 piksler, som blir et mulig skjermvalg på denne modellen. Og sånn sett passer Maxwell utmerket, etter hva vi kan si av våre erfaringer med den nye Nvidia GTX 750 Ti.

Av andre spesifikasjoner kan den settes opp med opp til Intel Core i7 prosessor, 16 GB minne, 802.11ac trådløst nettverk og to SSD-er i RAID, samt en tradisjonell hard disk for plass til alle spillene dine.

MSI GS60 Ghost Pro skal etter sigende være i salg fra slutten av april måned, med priser på mellom 1600 og 2000 euro – noe som bør bety en startpris fra i underkant av femten høvdinger.

Orker du ikke vente?
Her er de beste bærbare spillmaskinene i dag >>>

Kilde: Engadget

(Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)
Det baklyste tastaturet kan settes opp i fargerike konfigurasjoner. (Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen