Test

MSI X-slim X600

Under forrige Computex viste MSI frem sin nye serie med ultratynne bærbare maskiner, X-slim-serien. De var også å se da vi besøkte EM i overklokking tidligere i sommer. Det er derimot først nå den har kommet på markedet. Maskinen er ikke mer enn 25 mm tykk, med et design preget av slanke profiler. Konsumentmaskinen er rettet mot folk som ønsker seg en portabel, lett og liten maskin som fortsatt har en stor skjerm.

Dagens testobjekt er X-slim X600. Maskinen kommer med en 15,6 tommers bred skjerm i 16:9-formatet. Oppløsningen ligger på det noe spesielle tallet 1366 x 768 piksler.

Maskinen leveres med en harddisk med kapasiteter på 250, 320 eller 500 GB. Noen SSD-enhet er ikke blant valgene, men 500 GB i normal form burde tilfredsstille det markedet enheten er rettet mot. Maskinen bygger på CULV-platformen, med en Intel Core 2 Solo U3500 1,4 GHz-prosessor i hjertet. Det hele kommer også med 4 GB internminne, samt et ATI Radeon HD 4330-skjermkort.

Videre kan vi nevne at maskinen kommer med en minnekortleser, batteri på seks eller ni celler og et kamera på 1,3 MP. Det hele er pakket inn i et skal som med det minste batteriet ikke veier mer enn 2,1 kg.

Er dette Apples nye konkurrent? Vi tar en nærmere titt på MSI X-slim X600!

Takk til MSI som sendte produktet til test.

MSI X-Slim X600   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen