MSI Wind kan nå overklokkes!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

MSI Wind U100
MSI Wind U100

Nett-PC-er er populære som aldri før, det begynner å komme mange produsenter på banen, og for å skille seg ut må maskinen ha noe spesielt ved seg. Veldig få bærbare PC-er støtter overklokking av prosessoren, mye på grunn av varmeutvikling, batteribruk og den evigvarende risikoen for at brukeren kan tulle til innstillinger.

MSI slipper en ny BIOS (versjon 1.09) til deres Wind-serie som gjør at brukeren selv kan velge mellom tre grader av overklokking på prosessoren med 8 %, 16 % eller 24 % økning av hastighet. Disse innstillingene får Intel Atom prosessoren på originalt 1,6 GHz til å kjøre på henholdsvis 1,73 GHz, 1,86 GHz eller 1,98 GHz.

Siterer bruker 2bb1 fra forumet:
MSI Wind's "power" styres ved hjelp av Fn+F10. Har du ikoblet strøm (samt satt den til overklokking i BIOS) trenger du bare å trykke Fn+F10 så har du altså klokket til 2GHz (om du har 24 %). Da blir power-leden rød (originalt er den blå).

Når du kjører på batteri, kan du også bruke Fn+F10-funksjonen, men da vil dataen gå over i "grønn" modus og optimalisere for batteritiden (slik jeg har forstått det).

Så det er mulig å styre overklokkingen fra "skrivebordet".

...overklokket modus kan kun benyttes når strømmen er tilkoblet, så dette vil ikke gå utover batteritiden (da du ikke får overklokket når maskinen kjører på batteri).

Men MSI stopper ikke der. For U100- og U90-serien deres økes garantien nå til to år, slik som resten av de bærbare PC-ene selskapet leverer.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen