Test

MSI Wind 12 U200

CULV-PC-ene florerer fortsatt markedet, selv om lanseringstakten har gått litt ned de siste månedene. Samtlige produsenter med litt respekt for seg selv har nå en rekke slike modeller i sitt sortiment. Fellestrekket ved slike maskiner er at prosessoren er loddet direkte fast til hovedkortet, noe som sparer plass, samt en rekke andre faktorer. MSIs Wind-serie har vært representert både blant CULV-maskinene og nett-PC-ene, presentert i en rekke forskjellige utgaver.

I dag er det Wind 12-serien vi skal besøke, nærmere bestemt modellen U200 Maskinen bygger rundt en 12,1 tommer bred skjerm, i formatet 16:9. Oppløsningen her er den samme som på mange lignende maskiner, 1366 x 768 piksler. Vi kan si at maskinen havner rett over nett-PC-ene, men fortsatt under de tradisjonelle CULV-maskinene.

U200 leveres med harddisker med tre kapasiteter, fra 160 GB til 320 GB. Vår testmaskin har den mest normale lagringskapasiteten, på 250 GB. Det er installert 2 GB minne, men mulighetene er tilstede for opptil 4 GB. Skjermkortet er et integrert GMA 4500 MHD, som bygger videre på CULV-platformen sammen med en Intel Celeron 723-prosessor. Maskinen leveres med 802.11n-støtte, men verken Bluetooth eller 3G er ikke å finne på spesifikasjonslisten.

Maskinen leveres som standard med et 6-cellers batteri, men om du vil spare noen grunker kan du nedgradere til 3 celler. Vekten for maskinen med sistnevnte installert er 1,3 kg. Samtidig er ikke maskinen mer enn 1,9 cm tykk, slettes ikke dumt. Bla om, så skal vi ta en nærmere kikk på denne maskinen!

Takk til MSI som sendte produktet til test.

MSI Wind12 U200   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen