MSI viser frem godsakene

Hardware/Las Vegas: Det er heldigvis ikke bare tablets på CES. MSI kunne blant annet vise frem sitt splitter nye Big Bang Marshall for Sandy Bridge. Det første som man legger merke til er alle de åtte PCIe x16-sporene, som alle faktisk har full båndbredde.

Marshall har sokkel 1155 kombinert med Intels P67-brikkesett. Blant nyhetene ellers finner vi Military Class II, OC Genie II, UEFI BIOS, Instant OC og Control Center II. Videre noterer vi oss 12 USB 3.0, fire SATA 6 Gbit/s og to eSATA med ekstra strømtilførsel.

Radeon HD 6970
Radeon HD 6970

På skjermkortfronten kommer både Nvidias GTX 580 og AMDs Radeon HD 6970 snart i Lightning-utgaver. Joos Dijkstra, Sales Manager i MSI, klager litt på at det er få som kjøper disse kortene, men siden de koster en del mer er det absolutt forståelig. Serien er heller ikke ment som en serie for mannen i gaten, til dem som bare skal ha det beste.

Nvidia Geforce GTX 580
Nvidia Geforce GTX 580

Mens vi først er på MSI-besøk trekker Joos oss også bort til alt-i-ett-maskinene, et område han har stor tro på i tiden fremover. Kombinert med de nye prosessorene fra AMD og Intel får man mye kraft inn i små pakker, og prisen skal komme ned på rundt 5000 kroner for de enkleste modellene.

Det nye store?
Det nye store?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen