MSI trekker 9xx-kort i Tyskland


Tyske MSI-kort uten dette klistremerket kan byttes

Uttalelsen fra MSIs Frankfurt-kontor ser ikke umiddelbart ut til å gjelde Skandinavia, men beskjeden til selskapets tyske kunder er derimot klar: Har du kjøpt et av MSIs mange "Grantsdale" (915)- og "Alderwood" (925)-kort, kan du ta med til "faghandleren" din og få en erstatning.

Intels defekte ICH6/R-sørsider har dermed endt opp i hendene til MSIs tysklandsavdeling, og kort med defekten har allerede blitt solgt til forbrukere i landet. Problemet i sørsiden kan i mange tilfeller føre til at hovedkortet nekter å starte opp, og til hyppige omstarter og generelt ustabil operasjon.

Kortene som MSI nå tilbakekaller er:

  • 925X Neo Platinum
  • 915P Neo2 Platinum
  • 915G Neo2 Platinum
  • 915G Combo
  • 915P Combo

MSI tilbyr kundene sine et alternativt hovedkort i samme prisklasse, som like gjerne kan være et nøyaktig likt kort uten den defekte sørsiden. For å hindre forvirring i fremtiden, vil fremtidige 915/925-baserte MSI-kort i Tyskland få et klistremerke med påskriften "ICH6/6R Test OK" både på innpakningen og direkte på den gjeldende sørsiden.

Det foreligger fortsatt ingen rapporter om at den defekte sørsiden finnes i hovedkort som selges på det norske markedet.

(Kilde: Tweakpc.de)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen