MSI satser på ekstern skjermkortløsning

MSI satser på ekstern skjermkortløsning

Her er løsningen for deg som vil ha råere grafikk til din bærbare.

Hardware/Las Vegas: Eksterne grafikkløsninger har lenge vært en slags hellig gral, i alle fall for sånne som meg som alltid har brukt ultraportable uten den helt store grafikkytelsen. Mange har forsøkt på ulike varianter, og mange har feilet.

På CES kunne MSI vise frem en kommende løsning for ekstern grafikk, GUS II. GUS II kommer i løpet av andre eller tredje kvartal, men prisen er ikke kjent enda.

For å koble GUS til datamaskinen din trenger du Thunderbolt-grensesnittet. Dette er ikke spesielt utbredt enda, men det kommer. GUS II slik den kommer fra MSI består av en passe stor aluminiumsboks som i alle fall passer bra til MacBook Pro-maskinene.

Internt i boksen har du et PCIe x16-spor der du kan sette inn et skjermkort etter eget ønske. Effektmessig er det en begrensning på 150 W.

Det vi stusser litt over er valget av en ekstern strømløsning. 150 W via en ekstern strømforsyning betyr gjerne en viss størrelse, og her var det intet unntak. Regn derfor med litt ekstra kabelrot om du skal ha GUS.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen