Test

MSI NX7800GTX


MSI NX7800GTX

Vi trenger ikke vente med å si hvem som er kongen på haugen i skjermkort-verdenen for øyeblikket. Med en beleilig lanseringsdato med tanke på skattepenger, ankommer Nvidias nye flaggskip GeForce 7800 GTX butikkene i det ganske land.

Men du må regne med å slenge rundt 4500 kroner på bordet for å bli eier av det kraftigste skjermkortet om dagen. Men det får så være. Skal man få full glede av spillene sine, er det greit å forsikre seg om at det ikke er skjermkortet som er flaskehalsen i systemet.

For noen dager tilbake mottok vi MSIs GeForce 7800 GTX i en godt emballert pakke - som den dyrebare juvelen dette kortet er. Siste driver fra Nvidia med versjonsnummer 77.72 ble lastet ned. Kun minutter etter at pakken ble åpnet, satte vi oss ned for å la timene fly av gårde.

MSI NX7800GTX er uten tvil et nydelig stykke arbeid. Det er nesten med andakt man setter kortet inn i maskinen. Kortet er litt lengre enn vi er vant til, men det skyldes først og fremst at kjøleribben er større enn før. Mer om dette når vi tar kortet i nærmere øyensyn på neste side.

Vi takker MSI som lånte oss kortet til test.

MSI GeForce 7800 GTX   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen