MSI (nesten) klar med nforce3 250


(Bilde: X-bit labs)

NForce3 250-brikken er annonsert men ikke formelt lansert fra NVIDIA sin side, selv om all informasjonen er ute og masseproduksjon ventes før jul. MSI var på Comdex i forrige uke som en av de få hovedkortprodusentene med noe å vise frem hva angår nForce3 250, der nettstedet X-bit labs fikk knipset noen bilder.

Men kortet til MSI var altså ikke helt ferdig enda; for eksempel hadde de "glemt" å sette på DIMM-sokler for to av minneplassene, og kondensatorer og strømforsyningskretser ser i tillegg til en og annen brikke ut til å mangle. I tillegg var kortet grønt i stedet for selskapets sedvanlige signalrøde PCB-farge.

NForce3 250 blir den første "mainstream" kommunikasjonsprosessoren (eller enbrikkeløsningen) for sokkel 940 og 754 fra NVIDIA. NForce3 250-brikken får mange av de samme egenskapene som nForce2 MCP-S med integrert seriell ATA med RAID og 10/100 mbit nettverk. Det vil også komme en versjon med gigabit LAN, som ser ut til å bli standard i 2004.

Derimot mangler SoundStorm-kretsene fra brikken - som NVIDIA har besluttet å selge separat. I stedet får nforce3-brikker i fremtiden en rimelig "standard" sekskanals AC'97-kodek uten den berømte dolby-kodingen.

Nforce3 består bare en av én brikke ettersom den klassiske nordsiden blir borte når minnekontrolleren er integrert i AMD64-prosessorer.

(Kilde: X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen