MSI med nytt 865PE-basert kort

Det nye sorte MSI-kortet går under navnet MSI 865PE Neo2-P Platinum Edition. Som navnet tilsier, er kortet en videreutvikling av 865PE Neo2-serien til MSI, og har offisiell støtte for Pentium 4 "Prescott"-versjonene som kommer i februar. Det er verdt å merke seg at kortet fortsatt er basert på dagens sokkel 478, i motsetning til sokkel 775 ("T") som vil ta over en gang før sommeren sammen med "Granstdale" og "Alderwood"-brikkesettene [les mer].

MSI 865PE Neo2-P kommer ikke offisielt med PAT (Performance Acceleration Technology), som er forbeholdt 875P-brikkesettet til Intel. Men, MSI har som så mange andre produsenter bygget sine egne optimaliseringer inn BIOS-en, og gitt det stempelet "MAT" (Memory Acceleration Technology). Dette oppfører seg i praksis på samme måte som PAT i 875P.

Rent bortsett fra ny farge og støtte for Prescott-prosessorer, ser lite ut til å ha endret seg utenom kondensatorene, som i følge MSI skal være noen av de beste som finnes. Kortet kommer derfor også med masser av overklokkingsverktøy, blant annet MSIs CoreCell-brikke, som byr på fleksible instillinger for FSB, vifter, strøm og overvåkning.

Ellers finnes det lite tilgjengelig informasjon om MSIs nye kort, da det verken har dukket opp i prisguiden (og dermed heller ikke i Norge) enda, ei heller har MSI oppdatert hjemmesiden sin med mer informasjon om kortet.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen