MSI med i865-basert Mega PC

MSI Mega 865 ser ut til å beholde de samme egenskapene som forgjengeren, som for eksempel frontpanelet med klassiske stereo-funksjoner for avspilling av musikk og radio i tillegg til volumkontroll. Muligheten til å spille av musikk- og MP3-CD-er uten å gå veien om operativsystemet ("HiFi-mode") er på plass, og frontpanelet gir også brukere tilgang til forhåndsinstilte equalizer-moduser, i tillegg til et stort LED-panel for å gi informasjon radiofrekvenser og musikkfiler.

Alle solemerker tyder på at "HiFi"-modusen fortsatt mangler muligheten til å spille av Video-CD-er og DVD-filmer uten å starte opp operativsystemet, som vi synes var en klar mangel da vi testet den første Mega PC-utgaven [les testen her].

Mega 865 er som navnet sier, basert på Intels 865G-brikkesett, og har følgelig integrert grafikk, støtte for DDR400 og Intels siste Hyper-Threading-prosessorer som kjører på en "Quad Pumped" FSB800-buss.

I tillegg har MSIs siste MEGA PC fått en 6-i-1-kortleser med støtte SD/MMC-kort og Sonys Memory Stick, SPDIF, USB 2.0 og FireWire-kontakter både bak og i front, der det også er mikrofon- og hodetelefonkontakter. Mega 865 kan også komme med høyttalere, fjernkontroll og ekstern radioantenne, men dette oppgis som ekstrautstyr av MSI.

Pris og tilgjengelighet for øyeblikket ukjent, men til sammenligning kostet den forrige utgaven rundt 3000 kroner ved lansering.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen