MSI med AMD-basert MEGA PC


(bilde: Digitimes/MSI)

Den kommende "barebone"-boksen MEGA 180 er for tiden på utstilling ved IT Month messen i Taipei. I likhet med første MEGA PC-utgaven fra MSI, MEGA 651 [les vår test], er dette en kombinert PC og "stereoanlegg", som kommer med både fjernkontroll, LCM-skjerm og innebygget radio.

Mens forgjengeren var basert på Intel-plattformen, tar MSI nå i bruk det suksessrike nForce2-brikkesettet. Det betyr støtte for Athlon XP, som igjen skulle bety at kundemassen blir betydelig utvidet.

Det vites foreløpig ikke om boksen er i stand til å spille av DVD/VCD-plater i "hi-fi"-modus, altså uten at man er nødt til å laste operativsystemet. Dette var en av de egenskapene vi savnet på MEGA PC 651, men som vi foreløpig enda ikke har sett på noen produkter på markedet. Om denne funksjonaliteten kommer på plass i MEGA 180, kan boksen bli en enorm "hit".

Vi håper også at fjernkontrollen nå kan brukes inne i selve Windows, f.eks. til styring av Winamp, og ikke bare i "hi-fi"-modus.

Prisantydning for MEGA 180 er rundt US$380. For den prisen får man altså et lekkert og kompakt kabinett med hovedkort ferdig montert. Ekstratilbehør som matchende høyttalere og trådløs mus og tastatur skal også bli tilgjengelig.

Også med Athlon 64-støtte
Ifølge Digitimes i dag skal MSI i 2. kvartal neste år lansere en tredje MEGA PC, som vil tilrettelegges for AMD Athlon 64. Hva slags brikkesett som vil benyttes og øvrige spesifikasjoner her, er foreløpig ikke kjent.

(Kilder: X-bit labs, Digitimes)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen