MSI lanserer Military Class

Hardware/Taipei: Military Class er en serie produkter som har bestemte egenskaper. Blant annet benytter de seg av Hi-C-kondensatorer, noe som i følge MSI har en holdbarhet som er 8 ganger lengre enn de allerede gode innstøpte kondensatorene. Hi-C-kondensatorene inneholder det sjeldne stoffet Tantal (73 i periodesystemet). Dette stoffet egner seg svært godt i høye temperaturer over lange perioder.

Icy Choke er det neste elementet i Military Class-kravene. Dette er innstøpte spoler med en veldig lav driftstemperatur. Fører til lavere effektforbruk, lengre levetid og generelt lavere temperatur på komponentene.

Solid State Choke, solide spoler som sørger for null brummelyd fra komponentet, siden hele spolen er støpt inn i en solid masse.

Når man ser videre på utstyrslisten ser vi også at alle kondensatorene skal være av den solide typen. Dette er noe som forbedrer de termiske egenskapene. En temperaturrate på 105 grader er godt over hva man vil trenge, og bidrar til forlenget levetid.

Alt i alt skal disse delene sørge for tilnærmet militær kvalitet på elektronikken, i alle fall om vi skal tro MSI, og dermed en svært lang levetid.

De første produktene i denne serien er hovedkortene X58-GD65, P55A-GD65 og 890FXA-GD65. På skjermkort-siden finner vi den nylig lanserte Radeon 5870 Lightning, samt Twin frozer-serien.

Det er andre produsenter som leverer tilsvarende løsninger.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen