MSI lanserer alt-i-ett-PC med 3D-skjerm

MSI presenterte nylig verdens første alt-i-ett-PC med 3D-skjerm og støtte for multi-touch. Navnet på vidunderet er MSI Wind Top AE2420 3D, og brikkesettet den er basert på er Intel H55. Prosessoren i maskinen er dobbelkjernen Intel Core i5 650 som kjører på 3,2 GHz, og den er også utstyrt med et ATI Mobility Radeon HD 5730 for grafikkytelse nok til å kjøre relativt krevende 3D-spill.

MSI mener selv dette er en revolusjonerende måte å spille på, der man faktisk kan berøre 3D-bilder som føles "ekte". Den LED-bakbelyste skjermen har naturlig nok oppdateringsfrekvens på 120 Hz og Full HD-oppløsning, og eksklusive 3D-briller som skal sikre 3D-kinofølelse følger selvsagt med. Dette er aktive lukkebriller, som skal løse problemet med at bildet blir uklart når man ser på skjermen fra en vid vinkel. Dette, i tillegg til skjermen på 24" gjør at maskinen egner seg for å vise 3D-film som flere kan se på på samme tid. MSI har også utviklet en teknologi som skal kunne transformere 2D-film til 3D, kalt 3D Station Technology. Denne er også implementert i Wind Top AE2420 3D.

MSI Wind Top AE2420 3D er den første alt-i-ett-PCen på markedet med USB 3.0-støtte, en overføringsstandard som er blitt mer og mer vanlig å se implementert i hovedkort etter hvert. Maskinen er utstyrt med to av disse portene, og de er plassert på siden av enheten sammen med en minnekortleser. Av andre tilkoblinger finner vi VGA ut, HDMI inn, 4 USB 2.0-porter, eSATA, Gigabit LAN, mikrofoninngang, lydutgang og SPDIF ut. Disse er alle lokalisert på baksiden av enheten. Videre følger det med tastatur og mus, begge trådløse, pluss en fjernkontroll.

MSI Wind Top AE2420 er uten tvil tenkt til og utformet for multimediabruk, og har derfor også to 5 W høyttalere i tillegg til en 10 W subwoofer. Operativsystemet det hele er basert på er Windows 7 Home Premium 64-bit.

Foreløpige indikasjoner tilsier en pris på rundt 1300 euro, altså litt over 10 000 norske kroner, men ingen leveringsdato er ennå kjent.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen