MSI lager MP3-spiller, skal inni elektronikkmarked

Markedet for personlig elektronikk er allerede ganske overbefolket, med sterke spillere som Creative, Sony og Apple på toppen. Men MSI mener at de har mye å bidra med i og med erfaringene de har fra produksjon av hovedkort, grafikk og komponenter som for eksempel CD-spillere.

MSI har allerede vist tegn på at de er interessert i å komme vanlige forbrukere inn på livet, i tillegg til selvbyggermarkedet der de allerde er en av de største aktørene. Blant annet har de eksperimentert med Mini-PCer som ligner stereoanlegg.

Så snart Mega Stick 1 har kommet trygt av sted, har MSI planer om å lansere mange flere produkter, som til slutt vil dekke de fleste behov for personlig elektronikk. Blant annet ligger det planer på bordet for små digitale filmkamera basert på MPEG-4-standarden.

Mega Stick 1 er derimot en ganske standard mp3-spiller bygget rundt samme lest som for eksempel Creatives MuVo-spiller, men med et par snertne ekstra funksjoner: Den er liten og sexy, spiller mp3 og wma (ingen mp4, dessverre) og den dobler som USB-disk på 128MB. Det skulle tilsi at den har plass til ca. 2 CD-plater i mp3-format på 192KHz.

I tillegg har den mulighet for opptak og FM-radio. Det ser også ut på bildene som at den får fjermkontroll på øreplugg-kabelen! Enheten er drevet av AAA-batterier som holder til drøye 12 timers avspilling. I tillegg har den autorepetisjon og oppgraderbart OS.

Spilleren ventes på markedet innen kort tid, prisen er ukjent i øyeblikket.

Les mer om våre mp3-anbefalinger her.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen