MSI GX720

Redaksjonen har fra tidligere ikke de beste erfaringer med MSI sine bærbare, hvis man trekker fra hederlige unntak som MSI Wind. Men vi forsøker å nullstille forventningene før vi tester den nye spillmaskinen GX720.

Maskinen har et ikke like skrikende design som mange av de eldre maskinene i serien, og kan blant annet skryte på seg en automatisk overklokkingsfunksjon, Dolby Home Theater-lyd og en 17-tommers skjerm med en oppløsning på 1680x1050 punkter.

Umiddelbart er vi usikre på valget av 9600M GT-skjermkortet, som nok vil føre til at maskinen må se seg slått av mange andre på grafikkytelse, mens Intel Core 2 Duo P8400-prosessoren på 2,26 GHz og 4 GB DDR2-RAM ikke er så veldig forskjellig fra konkurrentene.

På tross av den 17 tommer store skjermen veier ikke maskinen mer enn 3,2 kg. Det er fortsatt en del å drasse på, men med tanke på at enkelte andre 17-tommere (Zepto A17) veier 4,2 kg, og enkelte 15-tommere (Asus G50V) også veier 3,2 kg, så er det ikke så ille.

Tilkoblinger som eSATA, HDMI (versjon 1.3), mini-firewire og en Expresscard-slot er med. Det samme er den obligatoriske DVD-brenneren. Derimot har den ikke fingeravtrykksleser som vi nå har begynt å venne oss til. Men det skal vi sikkert klare oss uten, hvis maskinen overbeviser ellers, noe vi snart skal finne ut av.

Takk til MSI for å ha lånt oss maskinen til test.

MSI GX720

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen