TEST: MSI Geforce GTX 470 SLI
Test

MSI Geforce GTX 470 SLI

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Omtrent én gang hvert femte år ser vi en slik radikal endring av en grafikkprosessor som både AMD og Nvidia kunne vise frem på hver sin side av årsskiftet. Både RV870 og GF100-kjernene markerte overgangen til DirectX 11, tesselering samt nye brukergrensesnitt i form av Eyefinity og 3D Stereo.

Vi har allerede testet både det nåværende flaggskipet GTX 480, og den noe roligere med fortsatt hissige GTX 470. Dette er to skjermkort som uten tvil leverer god ytelse i sin klasse, men foreløpig henger ikke prisen på greip, kortene blir varme, trekker mye strøm og støyer.

Så, en databutikk her i Oslo har lånt oss to MSI Geforce GTX 470-kort, det var ett av disse vi testet tidligere. Som nevnt, kortet kommer med god ytelse, det skal man ikke nekte for, men hva skjer når to av disse kobles sammen, og settes opp i SLI?

Det skal vi finne ut her i dag. Hvor godt skalerer kortene, hvor mye mer ytelse gir dette deg i forhold til ett kort? Og ikke minst, hva skjer når to av disse varmeovnene plasseres med bare et par millimeters avstand? Bli med meg videre, så skal vi ta en nærmere kikk på hva to slike kort kan gi deg!

Takk til Digital Impuls som sendte kortet til test.

MSI GeForce GTX 470 1280 MB

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen