Test

MSI Geforce GTX 470

Det er nå to måneder siden Nvidia slapp deres nye Geforce-serie, kjent som GF100 og Fermi. Det startet med GTX 480, og lillebroren GTX 470. Den siste tiden har vi satt fult fokus på utvikling av nye testrutiner for skjermkort. Vi har jobbet med testbenken i små steg den siste tiden, men etter HD 5870 Lightning-testen, bestemte vi oss for at ingen flere skjermkorttester skulle publiseres før den nye testbenken var på plass. Personlig er denne dagen en liten markør, vi har lagt veldig mange arbeidstimer i utviklingen av nye testrutiner, og ikke minst ettertesting av hele 5-serien til AMD, samt et par kort fra Nvidia.

Den gode nyheten for alle dere der ute, er at nå er grafene oppdatert med tall basert på nyeste drivere, henholdsvis 10.3 fra AMD og 197.75 fra Nvidia. AMD har riktig nok sluppet 10.4 i mellomtiden, men denne siste oppdateringen bydde ikke på noen spesielle ytelsesøkninger, noe 10.3 definitivt gjorde. Vi har også fått testet GTX 480 på ny driver som ikke var i et teoretisk beta-stadium.

Så, la oss flytte fokuset over på det vi i dag skal ta en nærmere kikk på. GTX 470, i MSI-forpakning. Kortet skal være Nvidias svar til AMDs HD 5850. Nvidia akter derimot ikke å legge seg på samme nivå, de skal heve seg over. Vi regner derfor med at ytelsen vi skal måle i dag, vil have et sted mellom HD 5850 og HD 5870.

Kortet kommer lastet med CUDA-prosessorer, Physx-støtte, 3D-muligheter og en rekke andre godsaker. Kortet vil etter spesifikasjonene trekke en fin mengde strøm, men la oss håpe at både temperaturene og støynivået holder seg lavere enn det vi ble møtt av da vi testet GTX 480.

Jeg nevnte forresten nye rutiner, denne testen kommer spekket med nye spilltester, både fra DX 10- og DX11-verdenen. For ikke å glemme at vi har laget en helt ny artikkelmal. Vi håper at denne skal gjøre det lettere for deg å lese ytelsen på en mer strukturert måte. Så, bli med meg videre, så skal jeg geleide dere igjennom dette nye oppsettet, og ikke minst MSI Geforce GTX 470.

Takk til Digital Impuls som sendte kortet til test.

MSI GeForce GTX 470 1280 MB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen