TEST: MSI Geforce GTX 460 Cyclone 768 MB
Test
(Bilde: Jørgen Elton Nilsen, Hardware.no)

MSI Geforce GTX 460 Cyclone 768 MB

For temmelig nøyaktig en måned siden lanserte Nvidia sine ferskeste skjermkort, Geforce GTX 460. Skjermkortet er bygget rundt den nye kjernen, GF104. De tidligere Geforce GTX 4xx-kortene har vært basert på GF100-kjernen.

GTX 465 ble lansert i to utgaver. Det ene kortet kom med 1024 MB minne, mens det andre blir levert med 768 MB. Vi har testet førstnevte, og var godt fornøyd. I bunn og grunn leverte Nvida her det skjermkortet de burde ha gjort helt ved begynnelsen. Det var et kort som leverte en ytelse som var verdt hva kortet kostet.

I dag vil vi ta en nærmere titt på den versjonen av GTX 460 med 768 MB minne. Dette er riktignok ikke en referanseversjon, men noe litt mer spenstig. I dag skal vi se nærmere på MSI Geforce GTX 460 Cyclone 768 MB OC. Her har MSI tatt Nvidias referansekort, byttet kjøleren, og pumpet opp kjernefrekvensen ytterligere 50 MHz.

Kortet har en prislapp som starter på drøyt 1600 kroner. Ikke bare kommer kortet lett overklokket ut av fabrikken, men med en kjøler som skal være bedre enn referansekjøleren, er rommet for videre overklokking større. Redusert minnemengde gjør riktignok ikke kortet til en ideell overklokker, men prisen er hyggelig. Vi forventer at kortet ytelsesmessig skal plassere seg bare et par prosent under 1024 MB-referanseversjonen.

MSI har gitt oss gode spesialversjoner av diverse skjermkort tidligere, la oss se hva de har å tilby denne gangen. Bli med meg videre, så finner vi ut hva kortet er godt for!

Takk til Nvidia som sendte kortet til test.

MSI GeForce GTX 460 Cyclone 768 MB OC

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen