MSI blir med på dansen

Kid Pad
Kid Pad

Hardware/Las Vegas: MSI er med på tablet-dansen så godt det lar seg gjøre. I den anledning fant vi fire nye enheter på MSIs stand.

Vi begynner med Kid Pad, navnet levner ingen tvil, dette er enheten for den yngre garde. 10-tommers skjerm og en vekt på 900 gram er likevel voksne spesifikasjoner. Batterilevetiden er oppgitt til over åtte timer. Et av salgsargumentene for denne skal være at de stakkars små skal slippe å bære på de vanlige, tunge bærbare. Baksiden fungerer også som støtte, slik at den kan stå oppreist.

The Butterfly
The Butterfly

Neste ut er også noe spesiell. The Butterfly er ment brukt sammen med andre maskiner for å styring. Samtidig er det en fullstendig tablet. Som om det ikke er nok er den også rosa. Skjermen er på sin side på 7 tommer.

Både The Butterfly og Kid Pad er så langt under utvikling, og det er på ingen måter garantert at de blir noe av.

Windpad 100A
Windpad 100A

Så over til de mer seriøse enhetene, nemlig Windpad 100A og 100W. De skarpe har allerede skjønt forskjellen mellom modellene, nemlig at 100A kjører Android, mens 100W kjører Windows. Rent bortsett fra det byr de på 10-tommers skjermer, og en vekt på omtrent 800 gram. Fra Joos Dijkstra, Sales Manager i MSI, får vi høre at disse skal ut på markedet allerede i januar. Ankepunket er at det er i Sverige. Kunder i Norge må vente til februar.

Windpad 100W
Windpad 100W

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen