(Bilde: MSI)

MSI slipper mikrohovedkort for spillere

Spesiallaget for å levere behagelig lyd.

I dag ble det kjent at MSI lanserer et splitter nytt spillhovedkort, ved navn Z87M GAMING, spesiallaget for spillere og med formfaktor Micro-ATX. Dermed har selskapet kommet med et nytt fullverdig alternativ for alle som sysler med å bygge fullverdige kraft-knøttmaskiner.

MSIs 8-serie med hovedkort skal ifølge pressemeldingen fra selskapet by på en rekke eksklusive funksjoner, som blant annet to-stegs, ett-sekunds overklokking med OC Genie 4, et grafisk overvåkningsgrensesnitt kalt Click BIOS 4, og et omfattende kontrollsenter for entusiaster.

Fokus på ren gromlyd

Foto: MSI

En av høydepunktene som selskapet trekker frem er at hovedkortets innebygde lydkretser er særlig godt skjermet fra all annen elektronikk ombord på kortet. Dette skal forhindre elektronisk støy, og gi renere lyd med færre forstyrrelser.

Også alle som bruker USB-lydkort skal være godt ivaretatt, med en mer stabil strømtilførsel til USB-portene spesifikt utviklet med denne typen bruk i tankene.

Hele designen skal være utformet med tanke på klarere lydeffekter, samt mer stabil spenningstilførsel for å sikre god stabilitet.

MSI Z87M GAMING inngår i samme drageprydete serie med spiller-rettet maskinvare som deres Radeon R280X TwinFrozr IV, som vi testet like etter lansering. Hvis du vil motta beskjed om når kortet er å få tak i, kan du sette deg opp for å få prisvarsel i Prisguiden.

Tidligere i år testet vi et annet mini-spillhovedkort fra MSI:
MSI Z77IA-E53 er et veldig lite hovedkort med skikkelig potensiale »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen