Nye MSI GS40 Phantom.
Nye MSI GS40 Phantom. (Bilde: MSI/Tek.no)

MSI slipper liten kraftplugg for spillerne

Skylake-maskinen «GS40 Phantom» retter seg mot den «harde kjerne» av spillere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er bare en måned siden vi testet beistet GT80 Titan, og nå har selskapet allerede dratt sløret av en ny spillrettet, bærbar PC. Den nye GS40 Phantom blir riktignok noe mindre ekstrem enn overnevnte modell, men har likevel rikelig med krutt for spillere.

GS40 Phantom skilter med en IPS-skjerm på 14 tommer med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, men under panseret blir det litt mer spennende.

Skylake og GTX 970M

Maskinen byr først og fremst på Intels nye Skylake-prosessorer, og skulle dermed være en av de første spillbærbare som kommer med Intels nye prosessorarkitektur, ifølge MSI selv.

MSI GS40 Phantom er en aldri så liten kraftplugg.
MSI GS40 Phantom er en aldri så liten kraftplugg. Foto: siro46/Shutterstock.com, MSI

Selskapet opplyser ikke akkurat hvilken variant maskinen kommer med, men ifølge Digital Trends er det i7-6700HQ med fire kjerner og en turbofrekvens på 3,5 GHz. 

På grafikksiden kommer PC-en ellers med den høyst potente grafikkbrikken GeForce GTX 970M med 3 GB videominne, og maksimalt 32 GB hovedminne. Den har plass til én 2,5-tommers harddisk, i tillegg til en M.2-SSD.

USB Type-C

Av tilkoblingsmuligheter byr PC-en på USB Type-C, Bluetooth 4.1, to USB 3.0-porter, en Mini DisplayPort 1.2-port, 802.11 a/c Wi-Fi og SD-kortleser. De ytre dimensjonene er på 34, cm x 24,5 cm x 2,18~2,28 cm, og vekten starter på 1,6 kilogram.

Modellen har ellers baklyst tastatur. Den amerikanske startprisen skal ligge på 1700 dollar, rundt 13 700 kroner. Norsk pris og lansering er ennå ikke kjent. Mer informasjon finner du på MSIs produktside

MSI slapp nylig en ny mini-PC: MSI Cubi passer inn nesten overalt »

(Via Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen