MSI slipper kraftig alt-i-ett for spilling
(Bilde: MSI)

MSI slipper kraftig alt-i-ett for spilling

Byr på skikkelig potent grafikk og annet snadder.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Taiwanske MSI er på hugget på spillfronten for tiden. For bare dager siden testet vi den nye bærbare modellen GT70, en liten kraftplugg av en spill-PC som blant annet kunne by på Nvidias nye 800M-serie av mobilskjermkort.

Nå melder MSI i en pressemelding at de også har en ny alt-i-ett-PC på gang, som også godt med muskler til å dekke de fleste spillbehov. Modellen heter MSI AG270 og blir oppfølgeren til den eksisterende alt-i-ett-modellen AG2712.

GTX 880M på plass

AG270 får en berøringsskjerm på 27 tommer med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. I tillegg byr skjermen ifølge MSI på en matt overflate som motvirker sjenerende gjenskinn.

MSI AG270.
MSI AG270.Foto: MSI

Når det gjelder øvrig innmat kommer modellen i to varianter, hvorav begge leveres med potente prosessorer. Den ene kommer med Intel Core i7-4700HQ på 2,4 GHz og turbofrekvens på 3,4 GHz, mens man også kan velge en prosessor av typen i7-4860HQ på 2,4GHz med turbofrekvens på 3,6 GHz.

I likhet med MSIs bærbare GT270 kommer den nye alt-i-ett-modellen også med Nvidias nye 800M-serie av mobile skjermkort. Nærmere bestemt kan man velge mellom de to toppmodellene GeForce GTX 880M med 8 GB videominne og GTX 870M med 3 GB videominne.

Tre SSD-er i RAID 0

AG270 leveres ellers med maksimalt 16 GB minne, harddiskplass på opptil 2 TB og i tillegg har maskinen støtte for å kjøre opptil tre mSATA-SSD-er i RAID 0, som ifølge MSI kan gi lesehastigheter på opptil 1,5 GB per sekund.

Utover dette har MSI stappet inn fire USB 3.0-innganger, to USB 2.0-innganger, én HDMI-utgang, et webkamera på 2 megapiksler og et par høyttalere på 5 watt. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent, men sett opp et prisvarsel i Prisguide så får du beskjed når den er på plass »

MSI har også nylig sluppet et nytt miniskjermkort: Midt i blinken for deg med mini-ITX-utstyr »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen