(Bilde: MSI)

MSI putter verstinggrafikk i bærbare spillmaskiner

Er lastet med AMDs Radeon-toppmodell.

MSI slipper nå to nye modeller i GX Destroyer-serien, GX60 og GX70. Begge to kan friste AMD Radeon R9 M290X-grafikk og en A10 5750-prosessor. Dog skal det legges til at grafikkprosessoren etter alt å dømme bare er en rebranding av Radeon HD 8970M, som igjen stammer fra Radeon HD 7970M.

Med AMD-grafikk under panseret støttes naturlig Mantle, AMDs konkurrent til DirectX, og Eyefinity.

Disse maskinene vil være de første som benytter MSIs egne Dragon Gaming Center. Dette er en funksjonalitet som skal maksimere spillytelsen, ved blant annet å kjøre spesielle spillprofiler og ved å deaktivere unødige bakgrunnsprosesser.

En av de nye maskinene.
En av de nye maskinene.Foto: MSI

Store maskiner

Det er mye som er likt mellom de to maskinene, men det er også forskjeller, og det som er hovedforskjellen er panelstørrelsen som er brukt. GX70 kommer med et panel på 17,3 tommer, mens lillebror får et panel på 15,6 tommer. Begge har Full HD-oppløsning.

Den andre forskjellen går på minnemengde, der storebror har 12 GB med minne, og GX60 er utstyrt med 8 GB med minne. For ordens skyld har GX70 også fått Blu-ray-leser, mens GX60 er avspist med et vanlig DVD-drev.

Begge maskinene i GX Destroyer-serien kommer med tastatur fra Steelseries, nettverkskontroller fra Killer og lydkrets fra Creative Labs.

Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet her til lands er enda ikke kjent, men prisen i USA skal ligge på 1300 USD for GX60 og 1400 USD for GX70. Gå inn i prisguiden og sett opp et lagervarsel, så får du beskjed når de er på lager.

Har du planer om å kjøpe spillbærbar? Da bør du titte på denne fra Toshiba »

(Kilde: TechPowerUp)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen