MSI sin nye Wind Top, med spesifikasjoner tilpasset hverdagsbruk.
MSI sin nye Wind Top, med spesifikasjoner tilpasset hverdagsbruk. (Bilde: MSI)

MSI lanserer «liten» alt-i-ett med berøringsskjerm

Får fornuftige spesifikasjoner.

Da vi besøkte CeBIT-messen i Hannover fikk vi ta en nærmere titt på Wind Top AG2712, MSIs alt-i-ett-maskin for spillerne blant oss. Den 27-tommers berøringsskjermen skulle ha støtte for inntil 10 fingre samtidig, og spesifikasjonene var forholdsvis heftige.

Nå har selskapet lansert en mindre, mer nøktern modell som ser ut til å være bygd på samme lest. PC-en heter Wind Top AE2212, og er en alt-i-ett-maskin mer tilpasset hverdagsbruk enn spilling.

Kan brukes som «TV»

Skjermen er en nedskalert variant av den vi fikk se i Hannover, måler 21,5 tommer, og har fortsatt støtte for tipunkts samtidig berøring. Skjermen vil ha støtte for inntil 1920 x 1080 pikslers oppløsning, altså full HD, og maskinen vil komme med det berøringstilpassede operativsystemet Windows 8 forhåndsinstallert.

Maskinen har også en egen HDMI-inngang, som gjør at du for eksempel vil kunne koble til en Xbox eller Playstation, og bruke den som en ren skjerm til konsollspilling. Den kan også henges på veggen med standard VESA-fester, og de to innebygde høyttalerne beskrives som å skulle gi 5.1 surround-lyd.

Tekniske spesifikasjoner

Wind Top AE2212 vil komme med enten Intel i3-3220- eller Intel i5-3470S-prosessor, avhengig av hvilken modell man velger. På minnefronten får maskinen 4 GB DDR3-RAM, med støtte for å oppgradere til 8 GB på egen hånd.

Den svakere varianten vil dessuten bare ha et integrert Intel HD Graphics 2500-skjermkort, mens du for en ekstra slump penger kan få litt mer kraft i form av et Nvidia GeForce GTX 630M. Lagring vil skje over SATA II-grensesnittet til en 1 TB harddisk, med en rotasjonshastighet på 7200 RPM.

Trådløs mus og tastatur følger med, og maskinen vil bli tilgjengelig i Europa innen slutten av mars. Pris er ennå ikke kjent.

Ta også en titt på den kraftigere storebroren med 27-tommers skjerm:
Her er MSIs spillmaskin med berøringsskjerm »

(Kilde: Pressemelding)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen