(Bilde: Montasje: Microsoft/Teknofil.no)

MS: – Xbox One må ligge horisontalt

Steller du den på høykant gjør du det på egen risiko.

Dagens spillkonsoll fra Microsoft, Xbox 360, kan du sette akkurat hvordan du vil, slik at den passer best inn i stua di. Horisontalt, vertikalt, spill-skivene spilles av uansett. I et intervju med australske Gamespot forteller Microsoft at det ikke blir like lett for den kommende konsollen Xbox One

— Vi støtter ikke vertikal orientering, det gjør du på egen risiko. Det er ikke et problem med kjølingen, men fordi vi ikke har designet det optiske disk-drevet for vertikal stilling, forteller produktsjefen Albert Penello til Gamespot.  

Måtte velge

Siden de har valgt et spor hvor du putter inn spillskiven i stedet for en skuff som kommer ut av konsollen, sier Penello at de måtte velge enten horisontal- eller vertikal orientering. Ganske finurlig, siden både PlayStation 3 og PlayStation 4 også har lignende spor til spillplatene, uten at det låser dem til enten vertikal- eller horisontal orientering. 

Ifølge Penello er det ikke mange som vil irritere seg over en begrensning som dette. Microsofts tall sier at bare 20 prosent av brukere har sin Xbox 360 vertikalt, mens de andre 80 prosentene har den stående horisontalt. 

Hvordan står din spillkonsoll? Horisontalt, vertikalt, eller kanskje skrått? Del gjerne med deg i kommentarfeltet under.

Noen har allerede fått leke med Microsofts nye konsoll: 
Slik er Xbox One i bruk »

(Kilde: Gamespot)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen