MPx og MPx 220 før jul

Det går i følge det amerikanske nettstedet Phonemag.com rykter om at begge Motorolas omtalte Smartphone-modeller MPx og MPx220 skal lanseres før nyttår.

Først ut er Motorola MPx 220, som er oppfølgeren til MPX 200. Sistnevnte har høstet strålende kritikker, og forventningene til nykommeren er derfor høye.

Motorola MPx 220 vil kjøre på den nyeste versjonen av Microsofts operativsystem for håndholdte - Windows Mobile 2003. Dette betyr blant annet at telefonen vil være utstyrt med velkjente Microsoft-programmer, som Media Player og Internet Explorer.

Mpx 220 vil i tillegg til å kunne by på haugevis av teknologi og funksjoner være en av de desidert minste Smartphone-modellene på markedet, noe som burde være tiltalende for de som vegrer seg for å kjøpe tunge og klumpete telefoner, men som samtidig vil ha mest mulig krutt under skallet.

Motorola MPx 220 skal visstnok lanseres i Europa allerede 18. oktober i år. Vi vil dermed forhåpentligvis også få se godsaken i Norge før juletider.

Den andre modellen som skal lanseres er hybriden MPx, som er en lekker liten sak i kamskjells-format.

Når det kommer til navigering i menyer og praktisk bruk av enheten, så har Motorola gitt både i pose og sekk - MPx har nemlig både trykkfølsom skjerm og et fullverdig qwerty-tastatur.

MPx er i tillegg den første enheten fra Motorola med innebygd støtte for WLAN, og kan dermed koble seg opp på trådløse nettverk for vanlige datamaskiner. Dette åpner blant annet for å ringe over bredbånds-nettet (VOIP), såvel som å surfe på internett med hastigheter som får GPRS til å virke utgått på dato.

Telefonen har videre støtte både MMC- og SD-minnekort, noe som gjør det mulig å utvide minnet med opp til 1 GB.

MPx er ventet å lanseres i Europa i midten av desember, noe som trolig betyr at vi vil få en påfølgende Norges-lansering en gang på nyåret.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen