MPAA anklages for cracking

Alternativ tekst mangler

Valence Media, firmaet som står bak blant annet Torrentspy, har saksøkt Motion Picture Association of America (MPAA). MPAA skal ha ansatt en mannen for å stjele e-postkorrespondanse fra Valence Media, en jobb han skal ha fått $15 000 for. Mannen har innrømmet å ha jobbet for MPAA, og samarbeider nå med Valence Media om søksmålet.

MPAA har allerede søksmål gående mot Torrentspy og andre nettsider som tillater nedlasting av torrent-filer. I disse søksmålene er nettsidene beskyldt for å gjøre det lettere for pirater å laste ned piratkopierte filmer.

- Disse påstandene [fra Torrentspy] er usanne, sa visepresident i MPAA, Kori Bernards i en e-post til CNet. - Torrentspy prøver å gjøre saken uklar for å skjule at de forenkler tyveri. Vi er sikker på at vårt søksmål mot dem vil være vellykket fordi loven er på vår side, skrev hun.

Søksmålet mot Torrentspy innebærer at MPAA for første gang har gått etter nettsider som bare dirigerer videre til piratkopierte filmer, men ikke tilbyr dem for nedlasting selv.

(Kilde: Ziff Davis)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen