MP3 uten en tråd

Husker du Macallys hodesett med iPod Nano-integrering vi skrev om i høst? Dette settet har egen plass til iPod Nano, slik at du en gang for alle kan si farvel til ledningene.

Nå har hodesettprodusenten Skullcandy laget en lignende løsning. Det nye hodesettet kommer med en egen MP3-spiller på 512 MB, noe som skulle holde til omtrent 140 sanger på 3,5 MB hver. Når du har lastet inn favorittmusikken din, klikker du spilleren enkelt og greit rett inn i et spor i den ene øreklokken på hodesettet.

Selve spilleren har knapper for de viktigste funksjonene, som lydkontroll og skifte av spor lett tilgjelgelig på siden. Settet kommer i hvitt, og er utformet som et DJ-hodesett.

Hvis du heller vil bruke et annet hodesett kan du koble fra MP3-spilleren og sette denne i en medfølgende batteripakke. Hodesettet kan på samme måte brukes med andre lydkilder.

Det nye hodesettet er - mot en aldri så liten pengesum , skulle vi tro - varmt anbefalt av den kjente snowboarderen Mark Frank Montoya, som det også er oppkalt etter. Mark Frank Montoya MP3 Player kommer i salg 1. februar, og koster omtrent 1500 kroner ($230) pluss eventuell frakt og tollavgift.

(Kilder: Engadget.com, Skullcandy.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen