MP3 og vidvinkel fra Samsung
Teknofil

MP3 og vidvinkel fra Samsung

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Også Samsung lanserer kompaktkamera med vidvinkel og lengre zoom i år. Modellene WB550 og WB100 har begge 24 mm vidvinkel.
 
WB550 kommer ellers med 10x zoom, 12 megapikslers oppløsning, optisk bildestabilisator, video i HD-kvalitet (720p) og HDMI videoutgang for visning på HD-TV. LCD-skjermen er 3 tommer stor og har 460 000 bildepunkter. Det er også verdt å merke seg at WB550 er utstyrt med en rekke manuelle funksjoner i tillegg til full automatikk av alle slag.


 
Det er heller ikke lenge siden Samsung lanserte modellen WB500, som har lignende spesifikasjoner, men 10 megapikslers oppløsning. Det ser ut til at WB500 og WB550 skal være på markedet samtidig.
 
Lillebroren WB100 har bare 5x zoom, men de andre spesifikasjonene er ganske like. Det som er spesielt med W100 er derimot den tre tommer store LCD-skjermen. Den er nemlig ikke en vanlig TFT-skjerm, men av typen AMOLED (Active Matrix Organic). Disse skal ha lavere strømsforbruk og bedre kontrastforhold, høyere lysstyrke og bedre betraktningsvinkel.
 
MP3-kamera
Tradisjonen tro er det også et MP3-kamera blant Samsungs nyheter. Selv om de ikke har gjort så stor suksess med disse hybridkameraene tidligere, gir de seg ikke.


 
Modellen Samsung PL10 har 9 megapikslers oppløsning, 3 x optisk zoom (38-114 mm) og en 2,7 tommers LCD-skjerm. Fotospesifikasjonene er ganske ordinære, men så har den altså en PMP- og en MP3-spiller. Her kan du kombinere musikk og bilder i lysbildeshow.
 
Kameraet ser ut til å henvende seg til et kvinnelig publikum, der det kommer i fargene rødt, rosa, lilla, sølv og svart.  
 
Tradisjonelle modeller
Blant de mer ordinære kameraene finner vi kameraene PL65 og IT100 som kommer med 12 magapikslers oppløsning, 5x optisk zoom og 28 mm vidvinkel, i tillegg til Samsungs nye automatikk som inkluderer smileutløser og blunkeregistrering. Forskjellen på de to modellene er i all hovedsak at IT100 kan gjøre videoopptak i HD-kvalitet.


 
De enklere budsjettmodellene PL50 og ES15 er mer beregnet for førstegangskjøpere. Her får du 10 megapikslers oppløsning, 3 x zoom, VGA-video og enkle automatiske funksjoner.
 
PL50 har ellers en 2,7 tommers LCD-skjerm og oppladebare batterier, mens ES15 kommer med vanlige AA-batterier og 2,5 tommers LCD-skjerm.
De fleste kameraene skal komme på det norske markedet fra mars til april, men prisene er foreløpig ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen