Mp3 og håndfri i ett

Det kommer stadig flere Blåtann-headsett på markedet, med stadig flere funksjoner og stadig mindre dimensjoner. Sonorix tar utviklingen et steg videre med Sonorix Bluetooth Audio Player OBH-0100, som rett og slett er et stereo-headsett med innebygd Mp3-spiller og Blåtann-støtte.

Headsettet kan brukes som håndfri sammen med en mobiltelefon med Blåtann. Hører man på musikk når telefonen ringer vil musikken dempes, og man kan snakke i vei. Når samtalen er over slår musikken seg automatisk på igjen. Det kan også brukes sammen med en vanlig datamaskin om denne har Blåtann-støtte.

Headsettet har fått et sporty og ergonomisk design, som skal sørge for at man kan ha det på hodet i lengre perioder uten noe ubehag. Internminnet på 128 MB skal være nok til rundt to timer med musikk i vanlig Mp3-format.

Batterikapasiteten er dessverre ikke særlig overbevisende. Bruker man headsettet som håndfri eller sammen med en datamaskin varer batteriet ikke mer enn fattige to timer, ettersom Blåtann-funksjonen krever en del strøm. Den medfølgende laderen bruker også to timer på å lade batteriet helt opp, noe som heller ikke er så alt for imponerende.

Det nye headsettet har en pris på $220, som tilsvarer rundt 1500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen