MP3-toalett og TV i dusjen

Japanske toaletter ligger langt foran de europeiske. Japanerne har i flere år kunnet nyte godt av oppvarmede toalettseter som åpner og lukker seg automatisk. De kommer også med spylesystem som vasker en ren etter toalettbesøket. 

Lyd og bilde
Nå har japanske Toto tatt skrittet videre og lanserer MP3-toalettet. De kommer med MP3-spiller og SD-kortleser. I følge nettestedet Popgadget er dette heldigvis ikke integrert i selve dosetet, men festes på veggen ved siden av. Prisen, og om MP3-toalettene vil finne veien til det norske markedet, er foreløpig ukjent.

Hvis lystig toalett-musikk ikke er nok for deg, er løsningen kanskje en vanntett flat-TV. LG og Philips har utviklet Tilevision LCD-TV, spesiallaget for bruk i våtrom. Du kan dermed montere den vanntette TVen i dusjen eller ved badekaret, skriver Gizmodo. Glasset er oppvarmet, så du vil ikke få problemer med dugg. Vanntett fjernkontroll følger også med. 

Mobil-do
Tilevision finnes foreløpig i 17 eller 23 tommers widescreen i svart, sølv eller speilblank. TVene selges i Storbritannia, og prisene begynner på rundt 15 000 kroner.

For de spesielt baderomsinteresserte, kan du også ta med deg toalettet når du skal ut og snakke i mobilen. Japanske Toto har nemlig laget små pyntetoaletter som kan festes på mobiltelefonen. Noen nyttefunksjon har de selvfølgelig ikke.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen