MP3-spillere med WLAN kommer


SoniqCast Aireo
bilde: Digit-Life

Mye tyder nå på at MP3-spillere med innebygget støtte for trådløst nettverk (WLAN) blir mer og mer utbredt. Flere produsenter ymter nå frempå om spillere med slik funksjonalitet.

SoniqCast sin Aireo MP3-spiller som ble lansert tidligere denne måneden, har f.eks. innebygget trådløst nettverk (802.11b) samt FM-sender/mottaker. Dette gjør det enklere å overføre musikk, og med 1,5 GB harddisk kan spilleren sende musikk til for eksempel bilstereoen trådløst i et døgn - og vel så det - sammenhengende. Og skulle ikke det være nok, vil det være muligheter til å legge til et minnekort med kapasitet på opp til én gigabyte. Spilleren er ventet å være tilgjengelig i begynnelsen av februar og koste rundt $300.

ReignCom er også ventet å komme med noe lignende for sine iRiver-modeller. Det meldes om at den populære produsenten av MP3-spillere nå har inngått et samarbeid med Koreas største teleselskap om å levere MP3-spillere med innebygget trådløst nettverk til sine kunder. Det er foreløpig ikke kjent hvilke iRiver-modeller det er snakk om, og ei heller hva de vil koste.

(Kilder: Digit-Life , SoniqCast)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen