MP3-spiller med karaokefunksjon


Asono lanserer MP3-spillere Opus, som skal være den offisielle Idol 2005 MP3-spilleren. Med fare for å tråkke mange Idol-fans på tærne, skjønner vi ikke helt hva som er så stort med det.

Karaokefunksjon
Uansett, Opus har en del egenskaper som kan være interessante for en del. Blant annet har den en karaokefunksjon, som gjør at du kan følge teksten på skjermen og synge etter beste evne.

Til dette trengs naturlig nok egne sanger. Ved kjøp av spilleren får man mulighet til å laste ned 26 slike som en del av pakken. Det er også mulig å lage sine egne versjoner ved å legge tekst på MP3-filer man allerede har.

Vi har tidligere sett tilsvarende karaokefunksjon i MP3-spillere fra Sweex, Arctic og Ocean.

Opus støtter MP3, WMA og ASF. Videre har den FM-radio, diktafonfunksjon og linjeinngang. Radiodelen har minne for 20 kanaler, og det er også mulighet for opptak av radiosendinger. Disse blir eventuelt lagret i MP3-fomat.

Opus finnes i to utgaver, en med 256 MB og en med 512 MB flashminne. Spilleren veier 56 gram og skal ifølge Asono ha en spilletid på 35 timer. Spilleren har et 8 linjers LCD skjerm med EL baklys.

Veiledende pris for 256 MB-utgaven er 2095 kroner, mens 512 MB-modellen koster deg 2895 kroner.

(Kilde: Asono)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen