MP3-spiller med karaoke


Transcend T.sonic 520

MP3-spillere blir stadig utstyrt med flere funksjoner. Transcend vil være med på løpet, og lanserer nå en spiller med karaokefunksjonalitet.

T.sonic 520 har en OLED-fargeskjerm som skal være lett å se på fra alle vinkler, uansett lys. Det er denne skjermen som viser teksten til sangene, og man kan dermed synge med hvis ønskelig.

Noe av poenget med en MP3-spiller er den store portabiliteten den gir - og nå mener altså Transcend at en bærbar karaokemaskin vil være en god idé. Spørsmålet er bare hvor glad de andre busspassasjerene blir når en fisker frem denne spilleren og begynner å synge av full hals.

Spilleren benytter seg av et enkelt AAA-batteri, istedenfor å være oppladbar, som de fleste andre MP3-spillere på markedet i dag er. Dette gir den fordelen at man slipper å lade opp spilleren, men det kan være tungvint i lengden å måtte bytte batteri for hver gang det er tomt.

Spilleren i seg selv er en hendig, liten dings. De fysiske målene er 74 x 30 x 18,5 mm og vekten ligger på 28 gram (uten batteri).

Karaokefunksjon til tross - den mest fremtredende funksjonen er nok at spilleren er utstyrt med en linjeinngang, slik at den kan kobles til f.eks. en CD-spiller og ta opp musikk derfra.

Spilleren har også mulighet for å kunne spille av en del av et musikkspor gjentatte ganger, slik at du kan høre på akkurat den biten av filen som er spennende - så lenge du vil. Videre er også FM-radio og stemmeopptak på plass.

T.sonic 520 finnes i to versjoner, en på 512 MB og en på 1 GB. Produktet skal allerede være tilgjengelig, men har foreløpig ikke dukket opp hos norske nettbutikker.

(Kilde: Transcend)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen