MP3-spiller med bildestøtte fra Asono

Asono Elio 20 GB er som det offisielle navnet antyder, utstyrt med en 20 GB harddisk for lagring av musikk- og bildefiler.

I likhet med de fleste andre bildespillerne er den nødt til å være kompatibel med kameraet for å overføre direkte over USB. Men når den i tillegg kan lese SD-kort, skulle listen over kompatible enheter bli betraktelig lengre - og inkludere for eksempel PDA-er.

Fargeskjerm
Elio-spilleren får ellers en 2,2-tommer stor fargeskjerm og bruker rikelig med ikoner i navigasjonen mellom de forskjellige mappene og funksjonene som spilleren støtter.

Akkurat funksjonslisten ser mer ut som en oversikt over alle egenskapene som det er mulig å legge i en MP3-spiller, bortsett fra filmstøtte. Elio støtter avspilling av MP3, WMA med DRM, og WAV, har radio med 99 forhåndsinstillinger, og fungerer i tillegg som diktafon via den innebygde mikrofonen. Støtte for USB 2.0 er også på plass.

Veiledende pris for Asono Elio er satt til 3495 kroner. Det er uklart om den vil dukke opp i så veldig mange norske nettbutikker. Asono satser som kjent på sin egen butikk og på store kjeder som Elkjøp, Expert og Spaceworld.

Flere spesifikasjoner, pekere og etter hvert de ferskeste prisene finnes i prisguiden under.

(Kilde: Asono)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen