MP3-spiller gir design til ny mobil

Rent designmessig mener mange at Samsungs MP3-spiller K5 er vellykket, så det kommer kanskje ikke som en overraskelse at de nå velger å designe mobiler på samme måte. Patensøknader fra Samsung viser skjermer som kan vippes opp ved hjelp av skinner.

Per dags dato virker det kanskje ikke som en nødvendighet å kunne få mobilen til å "stå av seg selv", men de store mobilprodusentene spår naturligvis at multimedia som TV, videoavspilling og videotelefoni blir i større grad integrert i mobiltelefonen. At mobilen kan betraktes fra siden og dermed plasseres på et underlag gjør at man får hendene frie. Ville ikke du ha blitt litt lei av å holde mobilen i 90 minutter fordi du ville se film?

Det finnes naturligvis flere patenter på mobilskjermer som er vippbare sidelengs. De som har sett mobil-TV på en Nokia N93i, vet hvor behagelig det er å kunne gjøre andre ting mens man ser på skjermen som er vippet opp. Skinnene til Samsungen tar også litt plass, så hvorvidt Samsungs løsning er bedre, er omdiskutabelt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen