Guide

MP3-mobil på 1-2-3

Det selges i dag veldig mange mobiltelefoner med MP3-støtte. Foreløpig er det kun Sony Ericsson som selger en telefon som rett ut av esken kan erstatte en MP3-spiller. De fleste telefonene som selges kommer nemlig uten det ekstrautstyret som er nødvendig for å ta i bruk MP3-funksjonaliteten fullt ut.

Det er for eksempel få produsenter som legger ved en datakabel i esken, og enda færre som gir deg nok minne på kjøpet til å lagre flere enn noen få sanger. Som nevnt er det Sony Ericsson som er flinkest i klassen her. Har du en av walkman-telefonene W800i eller en W550i, trenger du ikke å investere i annet enn kanskje et nytt hodesett.

Felles for alle produsentene er at de tar seg godt betalt for ekstrautstyr som setter deg i stand til å legge den gamle MP3-spilleren din igjen hjemme. Du kan faktisk bli loppet for hele fem hundre kroner dersom du må ha en datakabel til telefonen din, og det er slett ikke sikkert denne investeringen kan brukes på den neste MP3-telefonen du kjøper. Vi viser deg hva slags utstyr du trenger, og hvordan du kan slippe billigst unna.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen