Test

MP3-mobil i lekebilform

Testresultater

LG M4410

Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 3
Prisklasse
Prisklasse score : 5
Menynavigering
Menynavigering score : 4
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 4

Testresultater

LG M4410

Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 3
Prisklasse
Prisklasse score : 5
Menynavigering
Menynavigering score : 4
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 4

Før vårt første møte med LG M4410 hadde vi lest og hørt at det var en sporty og mer avansert modell enn LG-mobilene vi har sett på det norske markedet til nå. At den er mer avansert kan vi si oss enige i, men med utseende som en lekebil fra Toys’R’Us imponerer den ikke veldig.

For selv om den kan minne litt om en bil, er ikke plastikk det vi i første omgang forbinder med kvalitet. LG M4410 ser faktisk litt billig ut. Med en vekt på nesten 120 gram hadde vi forventet oss et litt mer holdbart materiale.

Stor plass
Noe av det som er positivt med at M4410 tar såpass stor plass i bukselomma er tastene. De er nemlig store og gode å bruke. M4410 er utstyrt med rikelig av hurtigtaster til funksjoner som MP3-spiller, kamera, favoritter og veksling mellom profiler.

Også når vi trykker på play-knappen på utsiden av mobilen kan vi velge mellom å starte MP3-spilleren, kamera, bildefremvisning eller en lommelyktfunksjon. Vi har dermed rask tilgang til en rekke funksjoner vi bruker ofte.

Det som ikke går like kjapt er lagringen av bilder. Det tar rundt 5 sekunder å få lagret et bilde, noe som gjør at du må velge dine motiv med omhu. Du kan ikke akkurat ta raske bildeserier, men så er kanskje ikke mobilen det du tar paparazzibilder med heller.

MP3-spilleren er litt forvirrende. Ligger ikke sangen på riktig sted, får du den heller ikke opp. I tillegg synes vi det er dumt at vi ikke kan høre på MP3-musikk mens vi gjør andre ting.

 

Gjennomført
Det vi imidlertid synes er litt artig er det gjennomgående fartsfylte temaet. Bilentusiaster får virkelig det de er ute etter. Oppstart, bakgrunnsbilder og bakgrunnslyder er inspirert av livet på veien. Eller rallybanen.  

 

Skjermene på M4410 er gode. Den indre skjermen viser 176x220 bildepunkter og hele 262 000 farger. Dermed ser fargetemaene svært bra ut. Den utvendige skjermen gjør seg godt også i sterkt sollys, og hjelper å trekke opp totalinntrykket.

Vi nevnte innledningsvis at M4410 er mer avansert enn en del andre LG-modeller på det norske markedet. Den har både minnekort, Bluetooth, medfølgende datakabel for raskere overføring, og mulighet for synkronisering.

LG M4410 har ikke FM-radio, og MP3-funksjonaliteten er ikke like god som på Nokia og Sony Ericssons MP3-mobiler. Derimot er prisen definitivt konkurransedyktig, og i tillegg vil det spesielle utseendet trolig appellere til alle landets bilentusiaster.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen