Mozy dropper ubegrenset backup

Mozy er en av ganske mange aktører som tilbyr nettbasert lagring, men er også en av forholdsvis få som tilbyr ubegrenset lagringsplass, men nå er dette imidlertid snart slutt.

Mozy skal ifølge nettstedet cnet.com kunngjøre at det snart skal være slutt på tilbudet med ubegrenset lagringsplass. Årsaken til dette skal være at brukerne nå lagrer langt større filer enn tidligere, ikke minst har bruk av digitale bilder og video eksplodert.

Enkeltbilder på RAW-format kan være over 25 MB, og 1080p-videoer har gjerne en datastørrelse på over 500 MB. Det skal rett og slett ikke lenger lønne seg å tilby ubegrenset lagringsplass.

1. mars er det slutt

Per i dag kan man få ubegrenset lagringsplass for 4,99 euro (39 NOK), men dette skal altså snart bli slutt på – sluttdatoen er satt til 1. mars 2011. Kunder som har betalt for en bestemt periode, kan fortsette med ubegrenset lagringsplass ut en aktuell periode. Mozy kommer til å tilby lagringskapasitet på 50 GB for 5,99 USD (34 NOK) per måned, og 2 USD (11 NOK) per 20 GB utover dette.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen