Mozilla Foundation avslutter Mozilla Suite

Mozilla Suite er en stor nettleserpakke, som består av en nettleser, et e-post- og news-program, og et program for å lage nettsider. Organisasjonen har nå bestemt seg for at de ikke vil fortsette utviklingen av programmet utover versjon 1.7.6, men vil gi kildekoden over til ulike grupper for å fortsette.

En gruppe personer har tatt på seg ansvaret for å føre nettleserpakken videre, og Mozilla Foundation vil stå til rådighet med en rekke midler for å gjøre dette. Organisasjonen selv vil fortsette å satse på Firefox og Thunderbird, og det nye kalenderprogrammet Sunbird.

Overgangen vil skje når Mozilla Suite sier seg ferdig med versjon 1.7.6, noe som ikke er klart når vil skje. Mozilla vil fortsette frem til versjon 1.7.6 fordi flere bedrifter er avhengige av å ha en stabil versjon av denne.

Mozilla 1.8, også kjent som SeaMonkey, vil bli koordinert av en del personer som har startet en Wiki hos Mozilla.org. Der kan du lese mer om hvilke planer som finnes for fremtidige versjoner av nettleseren.

Kilde: Mozilla.org

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen