Motorolas sølvgutter

Da L7 først ble presentert i februar, gikk den under navnet modellnavnet V8. Dette ble senere byttet til L7. Dette skulle være en Razr i klassisk format. L7 er svært lik den originale Razr V3x-modellen, med de samme avrundede formene og det flate tastesettet.

Det russiske nettstedet Mobile Review beskriver L7 som kun en halvgod erstatning for Razr V3x. Av spesifikasjonslisten kommer det tydelig frem at dette er for en lettvekter å regne sammenliknet med V3x.

Skjermen til L7 har en oppløsning på 176 x 220 punkter, mens V3x kan skilte med 240 x 320 punkter. Mens kameraet til V3x kan ta bilder i en oppløsning på to megapiksler, er kameraet til L7 kun utstyrt med 0,3 megapiksler. Razr junior har også langt mindre minne enn sin den originale Razr-modellen, nemlig 11 MB. Minnet kan i alle tilfelle utvides med minnekort av typen TransFlash.

Telefonen skal ha en taletid på 4 timer og en hviletid på 140 timer. Du kan lese mer om denne telefonen i vår artikkel "Motorola satser på design".

L6 og L2 - Få forskjeller
De to arvingene til L7 spinner videre på det samme Slvr-designet, og likner sitt opphav både på utsiden og innsiden. Bortsett fra noen mindre justeringer i designet er telefonene like på utsiden.

Motorolas L6 (til venstre) og L2

Både L6 og L2 har fått lavere skjermoppløsning enn L7, og må begge nøye seg med 128 x 160 bildepunkter. Støtte for MP3 er på plass i begge modellene, men siden de kun har 5 MB minne er denne støtten i praksis bare brukende til ringetoner og ikke musikk.

Når det gjelder trådløs kommunikasjon og andre tilkoblingsmuligheter er det imidlertid L6 og L2 som går seirende ut, med støtte for både EDGE og USB hos begge modellene. L7 har verken det ene eller andre, og stopper ved GPRS klasse 10.

Mangler kamera
I praksis er det svært få forskjeller mellom L6 og L2. Den mest åpenbare ulikheten ligger i at L2 mangler kamera, mens L6 har fått det samme VGA-kameraet som L7. I tillegg skal L6, i likhet med L7 ha innebygget håndfri.

De to telefonene har også lik tale- og hviletid, henholdsvis 4 og 310 timer.

Det er forventet at Motorola vil begynne salget av L7 i løpet av desember, og at prisen vil ligge på nærmere $290, eller knappe to tusen kroner.

L6 ble sluppet i India for to dager siden, til en pris på omtrent $205, eller 1400 kroner. Modellen vil imidlertid komme i salg i andre deler av verden i løpet av året. L2 skal derimot ikke slippes før tidlig i 2006. Hva denne modellen kommer til å koste er foreløpig ukjent.

(Kilder: GSM Arena, Mobile Review, Softpedia, Motorola)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen