Motorolas radio-Razr

Mens Sony Ericsson, Nokia og Samsung presenterer nye modeller på rekke og rad, har Motorola foreløpig gått forholdsvis stille i korridorene på årets 3GSM-messe i Barcelona.

Helt dødt er det likevel ikke hos den amerikanske mobilprodusenten. I går viste Motorola at de enda ikke er lei av sitt eget Razr-design, og presenterte en ny mobiltelefon i samme stil, nemlig W220, eller RDIO.

Rdio er en forholdsvis enkel telefon, og som det fremgår av navnet, er støtte for FM-radio telefonens største salgsargument.

Motorola har hittil ikke offentliggjort noen fulle spesifikasjoner på Rdio, men skal vi tro nettstedet Mobile Guerilla, er ikke Rdio telefonen for deg som leter etter høye oppløsninger og avanserte funksjoner.

Rdio har en STN-skjerm med en oppløsning på 128 x 128 piksler, noe som stort sett er et forbigått stadie hos de fleste mobilprodusenter i dag.

En noe underlig funksjon vi finner hos Rdio, er en lanterne eller blendlykt. Dette er spesielt underlig med tanke på at Rdio ikke har kamera, og funksjonen kan i beste fall benyttes som lommelykt når du ikke finner favorittsokkene dine innerst i skapet.

Ellers er det nedlastbare bakgrunner, ringetoner og spill som har fokus på denne telefonen. I følge Mobile Guerilla skal Rdio ha hele 8 timers taletid. Det foreligger foreløpig ingen informasjon om hva Rdio vil koste, men det er rimelig å anta at vi vil finne telefonen i det lavere prissjiktet. Rdio skal bli tilgjengelig i butikkene i løpet av tredje kvartal av 2006.

(Kilder: Mobil, Mobile Gureilla)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen