Motorolas ni nye

Motorolas ni nye

Øverst på alle presentasjoner fra det amerikanske selskapet ruver Motorizr Z8, en turbomobil med særegen formgivning.

Det nye designet skal ifølge produsenten sørge for at mobilen følger ansiktets profil, en effekt som oppnås idet telefonen folder seg ut via den velkjente skyvemekanismen. Dette har liten praktisk betydning, men som designidé er det om ikke annet en smule originalt.

Spesifikasjonene inkluderer HSDPA, kamera som knipser bilder i to megapikslers oppløsning, mediespiller og Bluetooth, for å nevne det aller viktigste.

Den planlegges levert i Norge i løpet av april.

Motokrzr K3

Også Motorola Motokrzr K3 kommer med HSDPA. I tillegg har den et VGA-kamera til bruk ved videosamtaler, samt et fullblods fotokamera som lar deg ta bilder i en oppløsning av to megapiksler.

Det innebygde minnet er 64 megabyte fra fabrikken, noe som gir brukeren cirka 50 megabyte å boltre seg med etter at programvaren har krevd sitt. I tillegg er det plass til minnekort av typen mikro-SD. USB-port, Bluetooth og mediespiller følger også med på kjøpet.

Moto Q-ene
Den nyeste varianten i Moto Q-serien har fått det påfallende navnet Moto Q q9, og i denne er det meningen at først og fremst forretningsfolket skal raute.

Her snakkes det nemlig om den mobile kontoropplevelsen, noe som firebåndstelefonen realiserer via HSDPA og Edge, Windows mobile 6-plattform, QWERTY-tastatur, 256 megabytes internminne og plass til ytterligere to gigabyte via eksternt minnekort, USB 2.0 for kjappe filoverføringer til og fra datamaskinen og kamera som leverer varene i en oppløsning av to megapiksler, for å nevne noe.

Samtidig slippes den enklere og billigere Moto Q gsm som er uten 3G-støtte, men med Edge og operativsystemet Windows mobile 6. Megapikselkamera og Bluetooth er noe av det du får med enten du vil eller ei.

Begge Q-ene skal ifølge produsenten kommer i løpet av andre kvartal 2007.

Motorola W205, W215 og W510

Tilbake på landjorda igjen finner vi telefonene som retter seg mot massemarkedet. Merk deg ordet ”massemarked”, for det er koden som benyttes når noe skal selges i store kvanta, hvilket igjen sier mye om hva slags priser vi kan forvente.

W510 er en foldetelefon med typisk Motorola-utseende. Den byr blant annet på megapikselkamera, mediespiller, Edge, stereo Bluetooth og en TFT-skjerm med 262.000 farger. Den forventes i salg i løpet av inneværende kvartal.

W205 og W215 er definitivt billigtelefonene i dette produktslippet, selv om Motorola foreløpig ikke oppgir eksakte priser på noen av de nye telefonene.

Motoslvr L9 og Motorizr Z6

Motoslvr L9 er hakket hvassere med FM-radio, dobbelt så stor bildeoppløsning som W510 og mulighet for fullskjermavspilling av video i bredformat. En liten bonus får du dessuten gjennom flymodusalternativet som lar deg beholde telefonen på når du er høyt over bakken.

Med Motorizr Z6 er telefonfødslene over for denne gang. Dette er mobilen Motorola vil ha deg til å kjøpe dersom musikkavspillingsmuligheter er det som troner øverst på prioriteringslisten din. Det er en Linux-Java-basert telefon som visstnok skal la deg laste ned musikk fra over 200 forretninger over hele verden. Den har egne taster dedikert til musikkavspilling, og kommer med 64 megabytes minne om bord (du får heller lagre musikken din på micro-SD-kortet det er satt av plass til).

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen