Motorolas musikkmobil

Sammen med den koreanske operatøren SK Telecom, har Motorola nå vist frem sin nye MusicMoto MS350. Telefonen er av tradisjonelt kamskjellsformat, men har noen funksjoner som sannsynligvis vil falle i smak for de som bruker telefonen som lommedisko.

Ingen MotoPod
MusicMoto kan ikke sies å være like dedikert til musikkavspilling som Nokia Neo, og vi venter fortsatt i spenning på en eventuell MotoPod, som i følge ryktene vil være harddiskbasert.

I alle tilfelle vil MS350 være et godt alternativ for de som ønsker en normalt utseende telefon med litt utvidete muligheter for musikkavspilling. Mest iøyenfallende er det at apparatet er utstyrt med tre knapper under den eksterne skjermen. Dette gjør det enklere å betjene telefonen når den spiller av mp3-filer. I tillegg til 128MB internt minne, kan mini-SD minnekort benyttes, så man kan få plass til mange timer musikk.

Ønsker man ikke å bruke høretelefoner, kan kraftige stereohøyttalere spille av musikk for et større publikum. Denne muligheten finner vi også i Motorola E398, som nylig dukket opp på det norske markedet.

MOD-støtte
Mange husker sikkert MOD-filer, som hadde sin storhetstid mens amiga var det hotteste og mobiltelefonene bare kunne ringes med. Det er derfor interessant at MusicMoto også kan spille nettopp MOD-filer. For øvrig finnes det programvare for dette til Symbian-telefoner.

Utover musikkfunksjoner, har MS350 (selvfølgelig) radio, 1,3 megapiksels kamera og to skjermer som kan vise 262000 farger. Oppløsningene er overraskende lave 128 x 128 og 128 x 160 piksler, for henholdsvis indre og ytre skjerm. Det kan virke som om Motorola har satset på lyd, og lagt det visuelle i andre rekke.

MusicMoto bruker CDMA-nettet og kan derfor ikke brukes i våre GSM-nett, men om du vil lese mer om telefonen kan du gjøre det på Engadget.