Motorola Z8 klar 1. august

Motorolas nye mediemobil, også kalt Slide Kick på grunn av sin spesielle åpningsmekanisme, er en av de heteste produktnyhetene denne sommeren. Mobilen tar mål avseg til å gjøre det samme for mobil video som andre mobiler har gjort for kamera og MP3. 

Streaming
Det betyr blant annet at telefonen vil være i stand til å vise bilder fra Viasat Everywhere, eller SlingPlayer. Telefonens skjerm og ytelse skal være så god at du faktisk kan se spillefilmer på mobilen, uten at skjermstørrelsen er noe stort hinder.

Når det gjelder programvare for streaming av hjemme-TV (SlingPlayer) så vil dette være tredjeparsrgrammer som i første omgang neppe blir å finne på mobiltelefoner solgt i Norge. 

Film
Hva film angår er situasjonen en annen – Z8 kommer med filmen ”the Bourne Identity II” ferdig på minnekort. Trolig vil mobilversjonen av filmen bli tilgjengelig før filmen kommer på kino.

Siden dette er en mobiltelefon med Symbian er det åpnet for at du kan bruke en rekke nyttige tilleggsprogrammer. Hvilke som vil komme bundlet med mobilen vil ingen foreløpig fortelle. 

Dyr
Hva telefonen kommer til å koste er ikke oppgitt, men om den prises etter ytelse vil den neppe bli blant de rimeligste på markedet. Nettbutikken Yatack opplyser at de vil ta 5.362 kroner for mobilen om du bestiller den nå. Med i esken følger det trådløse stereohodesettet S9.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen