Motorola vurderer å slutte med mobil

Motorola har lenge ligget i toppen av verdensmarkedet for mobiltelefoner. For noen måneder tilbake gikk imidlertid Samsung forbi og tok andreplassen. Det viser seg også at Motorola mister en tredjedel av alle kundene sine.

De siste kvartalstallene fra selskapet viser også overskuddet er redusert med 84 prosent siden i fjor. Motorola-sjefen Ed Zander gikk nylig av etter at selskapet presterte for dårlig. Nå kommer beskjeden som tilsier at Motorola kanskje tenker på å slutte helt med å produsere mobiler.

Les også:

- Motorola sliter
- Motorolas spennende musikknyheter
- Mer luksus fra Motorola

Selger mobilavdelingen

Selskapet forteller nemlig i en pressemelding at de ”undersøker en strukturell og strategisk endring av sine avdelinger for å bedre gjøre mobilavdelingen i stand til å kapre en global lederposisjon og øke aksjeeiernes verdier”. Det spekuleres nå i at denne meldingen i klartekst betyr at selskapet vurderer å selge ut hele mobilavdelingen sin.

At selskapet har slitt med å fornye seg etter suksesslanseringen av Razr er hevet over enhver tvil. De er derfor nødt til å ta grep for å stoppe den ekstremt negative utviklingen selskapet har opplevd i det siste.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen