Motorola vil gjøre Rokr mer sexy

Samarbeidet mellom Apple og Motorola endte opp i en ny versjon av gamle E398, nå med applikasjonen iTunes om bord. Men kjedelig design (to år gammelt) og en rekke begrensninger i funksjonalitet og brukervennlighet gjorde Rokr like spenstig som et strykejern. iTunes-mobilen tok aldri av, til Motorolas store skuffelse.

Nye funksjoner
Det nye forsøket skal være langt bedre tilpasset markedets krav, med flere nye funksjoner. Motorolas samarbeidspartner, Cingular er også innstilt på å gjøre tingene riktigere denne gangen.

Den nye Rokr får megapikselkamera, 3,5 mm jack-port til standard headsett og skal kunne lagre ikke bare 100, men 1000 låter (4GB).

Nettradio
Mobiltelefonen skal i tillegg kunne motta reklamefri nettradio og ha direkte tilgang til kjøp og nedlasting av musikk over mobilnettet. Designmessig skal det også gjøres mye for å modernisere Rokr. Blant annet blir nye Rokr en slide-mobil hevder Motorola.

Motorola har ellers besluttet å ta etter Apple på enda ett område. Nye produkter skal heretter ikke kunngjøres tidligere enn dagen før de lanseres i markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen